Fyra löparpass senare

I torsdags besökte jag osteopaten för andra gången. Gillar verkligen henne, hon tar sig tid och verkar mycket mer intresserad av att ge patienten bra vård än att tjäna pengar. Första besöket tog 1 timme och 50 minuter, det andra klarades av på 1 timme och 30 minuter. Inte nog med detta så har hon tider som passar mig perfekt, det vill säga kvällstider som i torsdags, 20:00!
Jag varit hos andra där de egentligen bara konstaterat att jag ska fortsätta med befintligt program, men likväl betalat samma pris.
Efter denna behandling fick jag ännu en gång en känsla av tro och hopp att detta kommer lösa sig. Fick ett par övningar med mig. Men speciellt var rådet att spring kuperat och gärna i terräng med, fokus på motlut. Desto blötare och tyngre desto bättre.

Fredagen firades med en kuperad morgonrunda innan jobbet samt spinning på lunchen. Två mycket bra pass.



I lördags tog jag bilen till Vättlefjäll som är ett friluftsområde i Angered. Även om det ligger när mig är detta första gången jag springer här. Hoppade på den gröna leden som är 11,7 km. Otroligt fin miljö och det är absolut inte sista gången jag springer här. Känns som Vätttlefjällsleden (25 km) ligger högt upp på listan när jag blir frisk, kanske till och med 2 varv.
Dagen efter blev det ännu ett löppass i mitt hemmaspår, Blå Spåret. Ett varv är bara 2,1 km men det är verkligen upp och ner hela varvet. 4 sådana varv fick jag ihop i ösregn.


Hann även med lite rehab på kvällen. 

Måndagens träning bestod av cirkelträning på lunchen samt en liten runda på vårt EU spår i Gerrebacka. Detta pass genomfördes med hjälp av pannlampa då det är verkligen becksvart runt den konstgjorda sjön just nu på kvällen.

För att inte översträngs mig i denna löpareufori valde jag att igår endast att styrketräna på morgonen.

Idag flög jag upp som en mört (som just nu varje dag) kl.05.00. Satt i bilen 05:30, åkte och tankade för att sedan starta min löpning runt 05:50. Tanken i huvudet var motlut, motlut, motlut....
Värmde upp till den en backe jag sprungit i innan flera gånger innan. Sen blev det 10 repetitioner upp och ner, sammanlagt lite mer än 3 km. Sen blev det nedvarvning tillbaka bilen. 


Nu till kvällen blir det lite mer rehab i form av stretching samt vissa styrkeövningar.

Återbesök blir det troligtvis den 14 november och tills dess hoppas jag att det fortsätter som det gör nu.
Kommer försöka springa terräng, kuperat med fokus på motlut. Hoppas kunna besöka Vättlefjäll snart igen. 





Inga kommentarer

Använder Blogger.